Skräddare i Kista. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Kista

Annons:

Att hitta en skräddare i Kista är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Kista som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 5 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Kista.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Kista

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Kista. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Kista vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Rolands Mode
Kista Galleria
164 53 Kista


H.R.T Nofal Kemtvätt & Skrädderi
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


Nåldynan
Kista Torg 19 Kista Galleria
164 42 Kista


Simden Kem & Skrädderi
Jan Stenbecks torg 19
164 40 KISTA


J.C Syatelje
Trondheimsg. 4
164 30 KISTA
Annons:


Kista - Skrädderi och ortsfakta om Kista

Nedan återfinns en del kort information om orten Kista där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om Kista.

Om du inte hittar någon skräddare i Kista som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.