Skräddare i Lidingö. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Lidingö

Annons:

Att hitta en skräddare i Lidingö är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Lidingö som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Lidingö.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Lidingö

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Lidingö. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Lidingö vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Björntvätten i Lidingö
Stockholmsv. 24
181 50 Lidingö


Annas Väskor
Stockholmsv. 54 Lidingö Centrum
181 32 LIDINGÖ
Annons:


Lidingö - Skrädderi och ortsfakta om Lidingö

Nedan återfinns en del kort information om orten Lidingö där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här hittar du mer information om Lidingö.

Om du inte hittar någon skräddare i Lidingö som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.