Skräddare i Märsta. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Märsta

Annons:

Att hitta en skräddare i Märsta är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Märsta som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Märsta.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Märsta

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Märsta. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Märsta vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ateljé Sars, HB
St. Ullentuna
195 93 Märsta
Annons:


Märsta - Skrädderi och ortsfakta om Märsta

Nedan återfinns en del kort information om orten Märsta där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här hittar du mer information om Märsta.

Om du inte hittar någon skräddare i Märsta som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.