Skräddare i Segeltorp. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Segeltorp

Annons:

Att hitta en skräddare i Segeltorp är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Segeltorp som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Segeltorp.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Segeltorp

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Segeltorp. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Segeltorp vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Curtainhouse Roy Judd
Dalv. 24
141 71 Segeltorp
Annons:


Segeltorp - Skrädderi och ortsfakta om Segeltorp

Nedan återfinns en del kort information om orten Segeltorp där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här hittar du mer information om Segeltorp.

Om du inte hittar någon skräddare i Segeltorp som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.