Skräddare i Skarpnäck. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Skarpnäck

Annons:

Att hitta en skräddare i Skarpnäck är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Skarpnäck som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Skarpnäck.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Skarpnäck

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Skarpnäck. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Skarpnäck vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Skarpnäcks Skrädderi & Kemtvätt
Pilotg. 7
128 32 SKARPNÄCK


Syateljé Stormflugan
Pilvingeg. 6
128 35 Skarpnäck
Annons:


Skarpnäck - Skrädderi och ortsfakta om Skarpnäck

Nedan återfinns en del kort information om orten Skarpnäck där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här hittar du mer information om Skarpnäck.

Om du inte hittar någon skräddare i Skarpnäck som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.