Skräddare i Skogås. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Skogås

Annons:

Att hitta en skräddare i Skogås är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Skogås som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Skogås.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Skogås

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Skogås. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Skogås vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Kenis Syateljé
Skogås Centrum
142 30 Skogås
Annons:


Skogås - Skrädderi och ortsfakta om Skogås

Nedan återfinns en del kort information om orten Skogås där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här hittar du mer information om Skogås.

Om du inte hittar någon skräddare i Skogås som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.