Skräddare i Södertälje. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Södertälje

Annons:

Att hitta en skräddare i Södertälje är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Södertälje som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 4 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Södertälje.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Södertälje

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Södertälje. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Södertälje vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Modern Skrädderi
Ryttarv. 1
151 59 Södertälje


Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi
Gillestigen 56
151 52 SÖDERTÄLJE


Söders Skrädderi och Kemtvätt
Granöv. 28
151 67 Södertälje


Fridhems Kemtvätt & Skräddare
Gråstensv. 3 B
151 52 Södertälje
Annons:


Södertälje - Skrädderi och ortsfakta om Södertälje

Nedan återfinns en del kort information om orten Södertälje där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här hittar du mer information om Södertälje.

Om du inte hittar någon skräddare i Södertälje som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.