Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi

Annons:

Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi är verksamt på orten Södertälje. Hos Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Södertälje som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje - skräddare

Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi
Gillestigen 56
151 52 SÖDERTÄLJE
08 - 96 56 08


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Södertälje så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Södertälje rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje runt om i Stockholm.

Kommenterat om Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.