Söders Skrädderi och Kemtvätt - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Söders Skrädderi och Kemtvätt

Annons:

Söders Skrädderi och Kemtvätt i Södertälje är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Söders Skrädderi och Kemtvätt är verksamt på orten Södertälje. Hos Söders Skrädderi och Kemtvätt kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Södertälje som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Söders Skrädderi och Kemtvätt i Södertälje - skräddare

Söders Skrädderi och Kemtvätt
Granöv. 28
151 67 Södertälje
08 - 550 803 51


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Söders Skrädderi och Kemtvätt i Södertälje- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Södertälje så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Söders Skrädderi och Kemtvätt.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Södertälje rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Söders Skrädderi och Kemtvätt i Södertälje runt om i Stockholm.

Kommenterat om Söders Skrädderi och Kemtvätt i Södertälje


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.