Skräddare i Sollentuna. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Sollentuna

Annons:

Att hitta en skräddare i Sollentuna är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Sollentuna som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Sollentuna.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Sollentuna

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Sollentuna. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Sollentuna vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Hannes Skrädderi & Kemtvätt
Malmv. 47 A
191 61 Sollentuna


Nordic Kemtvätt & Skrädderi
Sollentunavägen 123
191 45 Sollentuna
Annons:


Sollentuna - Skrädderi och ortsfakta om Sollentuna

Nedan återfinns en del kort information om orten Sollentuna där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här hittar du mer information om Sollentuna.

Om du inte hittar någon skräddare i Sollentuna som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.