Skräddare i Spånga. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Spånga

Annons:

Att hitta en skräddare i Spånga är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Spånga som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Spånga.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Spånga

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Spånga. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Spånga vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Slagsta Snabbkem & Skrädderi
Arrendev. 50
163 44 Spånga


Kungs Skrädderi & Uthyrning
Hyppingeplan 13
163 68 Spånga


Evas Syateljé
Gränsv. 25 B
163 52 SPÅNGA
Annons:


Spånga - Skrädderi och ortsfakta om Spånga

Nedan återfinns en del kort information om orten Spånga där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här hittar du mer information om Spånga.

Om du inte hittar någon skräddare i Spånga som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.