Judiths Syateljé & Konststoppning - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Judiths Syateljé & Konststoppning

Annons:

Judiths Syateljé & Konststoppning i Stockholm är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Judiths Syateljé & Konststoppning är verksamt på orten Stockholm. Hos Judiths Syateljé & Konststoppning kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Stockholm som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Judiths Syateljé & Konststoppning i Stockholm - skräddare

Judiths Syateljé & Konststoppning
Skepparg. 74
114 59 STOCKHOLM
08 - 662 39 90


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Judiths Syateljé & Konststoppning i Stockholm- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Stockholm så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Judiths Syateljé & Konststoppning.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Stockholm rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Judiths Syateljé & Konststoppning i Stockholm runt om i Stockholm.

Kommenterat om Judiths Syateljé & Konststoppning i Stockholm


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.