Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt

Annons:

Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt är verksamt på orten Sundbyberg. Hos Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Sundbyberg som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg - skräddare

Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt
Landsv. 9
172 63 Sundbyberg
08 - 564 813 50


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Sundbyberg så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt.



Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Sundbyberg rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg runt om i Stockholm.

Kommenterat om Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.