Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt

Annons:

Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt är verksamt på orten Sundbyberg. Hos Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Sundbyberg som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg - skräddare

Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt
Landsv. 49
172 65 Sundbyberg
08 - 29 65 14


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Sundbyberg så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Sundbyberg rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg runt om i Stockholm.

Kommenterat om Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt i Sundbyberg


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.