Skräddare i Tumba. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Tumba

Annons:

Att hitta en skräddare i Tumba är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Tumba som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Tumba.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Tumba

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Tumba. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Tumba vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Deniz Skrädderi & Kem
Bryggarv. 5
147 30 Tumba
Annons:


Tumba - Skrädderi och ortsfakta om Tumba

Nedan återfinns en del kort information om orten Tumba där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här hittar du mer information om Tumba.

Om du inte hittar någon skräddare i Tumba som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.