Skräddare i Tyresö. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Tyresö

Annons:

Att hitta en skräddare i Tyresö är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Tyresö som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Tyresö.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Tyresö

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Tyresö. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Tyresö vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Sömmerska Agnes
Granängsringen 64
135 44 Tyresö


Textilt och Allehanda
Gränsv. 44 A
135 47 TYRESÖ
Annons:


Tyresö - Skrädderi och ortsfakta om Tyresö

Nedan återfinns en del kort information om orten Tyresö där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här hittar du mer information om Tyresö.

Om du inte hittar någon skräddare i Tyresö som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.