Skräddare i Skyttorp. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Skyttorp

Annons:

Att hitta en skräddare i Skyttorp är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Skyttorp som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Skyttorp.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Skyttorp

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Skyttorp. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Skyttorp vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ateljé Salme
Knypplanv. 15
743 94 SKYTTORP
Annons:


Skyttorp - Skrädderi och ortsfakta om Skyttorp

Nedan återfinns en del kort information om orten Skyttorp där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här hittar du mer information om Skyttorp.

Om du inte hittar någon skräddare i Skyttorp som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Uppsala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.