Skräddare i Grums. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Grums

Annons:

Att hitta en skräddare i Grums är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Grums som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Grums.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Grums

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Grums. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Grums vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Annelies Syatelje & Design
Vitmossav. 9
664 32 Grums
Annons:


Grums - Skrädderi och ortsfakta om Grums

Nedan återfinns en del kort information om orten Grums där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här hittar du mer information om Grums.

Om du inte hittar någon skräddare i Grums som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Värmland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.