Skräddare i Karlskoga. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Karlskoga

Annons:

Att hitta en skräddare i Karlskoga är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Karlskoga som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Karlskoga.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Karlskoga

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Karlskoga. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Karlskoga vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Salvia
Nyponv. 11
691 47 KARLSKOGA
Annons:


Karlskoga - Skrädderi och ortsfakta om Karlskoga

Nedan återfinns en del kort information om orten Karlskoga där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga.

Om du inte hittar någon skräddare i Karlskoga som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Värmland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.