Skräddare i Karlstad. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Karlstad

Annons:

Att hitta en skräddare i Karlstad är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Karlstad som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Karlstad.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Karlstad

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Karlstad. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Karlstad vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Skrädderi M
Lignellsg. 13
654 63 KarlstadAteljé Vanja
Herrgårdsg. 15


Alices Ändringsateljé
Fredsg. 10
652 25 Karlstad
Annons:


Karlstad - Skrädderi och ortsfakta om Karlstad

Nedan återfinns en del kort information om orten Karlstad där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här hittar du mer information om Karlstad.

Om du inte hittar någon skräddare i Karlstad som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Värmland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.