Skräddare i Gunnarn. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Gunnarn

Annons:

Att hitta en skräddare i Gunnarn är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Gunnarn som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Gunnarn.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Gunnarn

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Gunnarn. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Gunnarn vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

F:A Marie SytjSnst
Gubbträskv. 33
920 51 Gunnarn
Annons:


Gunnarn - Skrädderi och ortsfakta om Gunnarn

Nedan återfinns en del kort information om orten Gunnarn där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Gunnarn, fram till 1897 Bastuträsk, samiska Viertá, är en småort i Storumans kommun i Lappland. Storumans flygplats ligger i anslutning till orten. Gunnarn är en av de större byarna i Västerbottens läns inland och präglas av ett öppet, kuperat odlingslandskap med traditionellt grupperad bebyggelse.

Yta: 73 hektar
Invånarantal: 178, år 2010

Här hittar du mer information om Gunnarn.

Om du inte hittar någon skräddare i Gunnarn som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västerbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.