Skräddare i Umeå. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Umeå

Annons:

Att hitta en skräddare i Umeå är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Umeå som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Umeå.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Umeå

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Umeå. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Umeå vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Astas Syjour
Götg. 6 A
903 27 Umeå
Annons:


Umeå - Skrädderi och ortsfakta om Umeå

Nedan återfinns en del kort information om orten Umeå där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här hittar du mer information om Umeå.

Om du inte hittar någon skräddare i Umeå som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västerbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.