Skräddare i Härnösand. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Härnösand

Annons:

Att hitta en skräddare i Härnösand är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Härnösand som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Härnösand.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Härnösand

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Härnösand. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Härnösand vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

RAKSÖM
Storg. 20
871 31 HÄRNÖSAND
Annons:


Härnösand - Skrädderi och ortsfakta om Härnösand

Nedan återfinns en del kort information om orten Härnösand där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här hittar du mer information om Härnösand.

Om du inte hittar någon skräddare i Härnösand som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.