Skräddare i Örnsköldsvik. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Örnsköldsvik

Annons:

Att hitta en skräddare i Örnsköldsvik är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Örnsköldsvik som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Örnsköldsvik.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Örnsköldsvik

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Örnsköldsvik. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Örnsköldsvik vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Sömmerskan i Ö-vik HB
Storg. 4 B
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Sarianny Skrädderi
Björnav. 60 B
891 41 Örnsköldsvik
Annons:


Örnsköldsvik - Skrädderi och ortsfakta om Örnsköldsvik

Nedan återfinns en del kort information om orten Örnsköldsvik där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här hittar du mer information om Örnsköldsvik.

Om du inte hittar någon skräddare i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.