Skräddare i Sollefteå. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Sollefteå

Annons:

Att hitta en skräddare i Sollefteå är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Sollefteå som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Sollefteå.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Sollefteå

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Sollefteå. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Sollefteå vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Här i Nuet
Bellevuev. 1 C
881 40 Sollefteå
Annons:


Sollefteå - Skrädderi och ortsfakta om Sollefteå

Nedan återfinns en del kort information om orten Sollefteå där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här hittar du mer information om Sollefteå.

Om du inte hittar någon skräddare i Sollefteå som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.