Skräddare i Sundsvall. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Sundsvall

Annons:

Att hitta en skräddare i Sundsvall är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Sundsvall som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Sundsvall.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Sundsvall

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Sundsvall. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Sundsvall vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Lingerina Design
Västra v. 41
857 40 Sundsvall


Ateljé MT, Mona Coox
Sjög. 2
852 34 SUNDSVALL
Annons:


Sundsvall - Skrädderi och ortsfakta om Sundsvall

Nedan återfinns en del kort information om orten Sundsvall där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här hittar du mer information om Sundsvall.

Om du inte hittar någon skräddare i Sundsvall som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västernorrland.