Skräddare i Hallstahammar. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Hallstahammar

Annons:

Att hitta en skräddare i Hallstahammar är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Hallstahammar som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Hallstahammar.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Hallstahammar

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Hallstahammar. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Hallstahammar vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

kDesign
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR
Annons:


Hallstahammar - Skrädderi och ortsfakta om Hallstahammar

Nedan återfinns en del kort information om orten Hallstahammar där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här hittar du mer information om Hallstahammar.

Om du inte hittar någon skräddare i Hallstahammar som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västmanland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.