Skräddare i Sala. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Sala

Annons:

Att hitta en skräddare i Sala är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Sala som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Sala.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Sala

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Sala. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Sala vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ekotvätten CJ
Drottningg. 11
733 30 Sala
Annons:


Sala - Skrädderi och ortsfakta om Sala

Nedan återfinns en del kort information om orten Sala där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här hittar du mer information om Sala.

Om du inte hittar någon skräddare i Sala som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västmanland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.