Skräddare i Västerås. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Västerås

Annons:

Att hitta en skräddare i Västerås är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Västerås som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 4 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Västerås.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Västerås

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Västerås. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Västerås vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Arosskräddarn
Stora g. 43
722 12 Västerås


Jacoubs Skrädderi
Stora g. 26
722 12 VÄSTERÅS


CITY Skrädderi & Kemtvätt
Stureg. 15
722 13 VÄSTERÅS


Pennemos
Jakobsbergsg. 3
724 61 Västerås
Annons:


Västerås - Skrädderi och ortsfakta om Västerås

Nedan återfinns en del kort information om orten Västerås där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här hittar du mer information om Västerås.

Om du inte hittar någon skräddare i Västerås som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västmanland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.