Skräddare i Angered. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Angered

Annons:

Att hitta en skräddare i Angered är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Angered som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Angered.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Angered

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Angered. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Angered vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Angereds Kemtvätt och Skrädderi
Angereds Torg 19 Angered Centrum
424 65 Angered
Annons:


Angered - Skrädderi och ortsfakta om Angered

Nedan återfinns en del kort information om orten Angered där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här hittar du mer information om Angered.

Om du inte hittar någon skräddare i Angered som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.