Angereds Kemtvätt och Skrädderi - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Angereds Kemtvätt och Skrädderi

Annons:

Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Angereds Kemtvätt och Skrädderi är verksamt på orten Angered. Hos Angereds Kemtvätt och Skrädderi kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Angered som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered - skräddare

Angereds Kemtvätt och Skrädderi
Angereds Torg 19 Angered Centrum
424 65 Angered
031 - 330 99 24


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Angered så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Angereds Kemtvätt och Skrädderi.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Angered rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered runt om i Västra Götaland.

Kommenterat om Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.