Skräddare i Bollebygd. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Bollebygd

Annons:

Att hitta en skräddare i Bollebygd är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Bollebygd som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Bollebygd.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Bollebygd

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Bollebygd. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Bollebygd vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Valvet textil & interiör
Göteborgsv. 17
517 36 BOLLEBYGD
Annons:


Bollebygd - Skrädderi och ortsfakta om Bollebygd

Nedan återfinns en del kort information om orten Bollebygd där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här hittar du mer information om Bollebygd.

Om du inte hittar någon skräddare i Bollebygd som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.