Skräddare i Brastad. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Brastad

Annons:

Att hitta en skräddare i Brastad är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Brastad som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Brastad.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Brastad

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Brastad. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Brastad vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Evas Syateljé
Ekskogsv. 2
454 95 BRASTAD
Annons:


Brastad - Skrädderi och ortsfakta om Brastad

Nedan återfinns en del kort information om orten Brastad där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Här hittar du mer information om Brastad.

Om du inte hittar någon skräddare i Brastad som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.