Skräddare i Grebbestad. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Grebbestad

Annons:

Att hitta en skräddare i Grebbestad är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Grebbestad som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Grebbestad.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Grebbestad

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Grebbestad. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Grebbestad vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Åsa Design, AB
Tage Wikströms g. 16
457 72 GREBBESTAD
Annons:


Grebbestad - Skrädderi och ortsfakta om Grebbestad

Nedan återfinns en del kort information om orten Grebbestad där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här hittar du mer information om Grebbestad.

Om du inte hittar någon skräddare i Grebbestad som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.