Skräddare i Hjo. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Hjo

Annons:

Att hitta en skräddare i Hjo är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Hjo som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Hjo.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Hjo

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Hjo. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Hjo vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Syateljén Annica Andersson
Hamng. 5
544 30 Hjo
Annons:


Hjo - Skrädderi och ortsfakta om Hjo

Nedan återfinns en del kort information om orten Hjo där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här hittar du mer information om Hjo.

Om du inte hittar någon skräddare i Hjo som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.