Skräddare i Kungälv. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Kungälv

Annons:

Att hitta en skräddare i Kungälv är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Kungälv som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Kungälv.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Kungälv

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Kungälv. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Kungälv vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Enheimer Syateljé
Väktareg. 7
442 30 Kungälv
Annons:


Kungälv - Skrädderi och ortsfakta om Kungälv

Nedan återfinns en del kort information om orten Kungälv där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här hittar du mer information om Kungälv.

Om du inte hittar någon skräddare i Kungälv som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.