Skräddare i Lidköping. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Lidköping

Annons:

Att hitta en skräddare i Lidköping är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Lidköping som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Lidköping.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Lidköping

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Lidköping. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Lidköping vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Sömnads & Ändringsateljé Desanka
Framnäsv. 1
531 54 LIDKÖPING
Annons:


Lidköping - Skrädderi och ortsfakta om Lidköping

Nedan återfinns en del kort information om orten Lidköping där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här hittar du mer information om Lidköping.

Om du inte hittar någon skräddare i Lidköping som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.