Skräddare i Lindome. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Lindome

Annons:

Att hitta en skräddare i Lindome är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Lindome som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Lindome.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Lindome

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Lindome. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Lindome vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ateljé Pia-Carin
Brohällsv. 2
437 41 Lindome
Annons:


Lindome - Skrädderi och ortsfakta om Lindome

Nedan återfinns en del kort information om orten Lindome där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här hittar du mer information om Lindome.

Om du inte hittar någon skräddare i Lindome som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.