Skräddare i Lysekil. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Lysekil

Annons:

Att hitta en skräddare i Lysekil är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Lysekil som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Lysekil.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Lysekil

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Lysekil. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Lysekil vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Rosas Syateljé
Kungsg. 39
453 33 LYSEKIL
Annons:


Lysekil - Skrädderi och ortsfakta om Lysekil

Nedan återfinns en del kort information om orten Lysekil där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här hittar du mer information om Lysekil.

Om du inte hittar någon skräddare i Lysekil som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.