Skräddare i Partille. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Partille

Annons:

Att hitta en skräddare i Partille är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Partille som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Partille.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Partille

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Partille. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Partille vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Allum Skrädderi och Kemtvätt
G. Kronv. 13 B Allum
433 33 Partille
Annons:


Partille - Skrädderi och ortsfakta om Partille

Nedan återfinns en del kort information om orten Partille där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här hittar du mer information om Partille.

Om du inte hittar någon skräddare i Partille som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.