Skräddare i Tidaholm. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Tidaholm

Annons:

Att hitta en skräddare i Tidaholm är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Tidaholm som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Tidaholm.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Tidaholm

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Tidaholm. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Tidaholm vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ändringsateljé & Sytillbehör
V. Drottningv. 1 B
522 30 Tidaholm
Annons:


Tidaholm - Skrädderi och ortsfakta om Tidaholm

Nedan återfinns en del kort information om orten Tidaholm där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här hittar du mer information om Tidaholm.

Om du inte hittar någon skräddare i Tidaholm som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.