Skräddare i Torslanda. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Torslanda

Annons:

Att hitta en skräddare i Torslanda är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Torslanda som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Torslanda.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Torslanda

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Torslanda. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Torslanda vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ateljé Visyr
G. Flygplatsv. 18
423 37 Torslanda
Annons:


Torslanda - Skrädderi och ortsfakta om Torslanda

Nedan återfinns en del kort information om orten Torslanda där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här hittar du mer information om Torslanda.

Om du inte hittar någon skräddare i Torslanda som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Västra Götaland.